Social

Conferință cu sute de profesori, la Târgu Jiu 

O conferință națională în domeniul educației va avea loc sâmbătă, 4 iunie, la Târgu Jiu. Circa 400 de profesori și educatori din municipiu ar urma să ia parte la eveniment. Conferința este organizată de Asociația SuperTeach.

Evenimentul se intitulează ”Provocările viitorului în educației”. Printre vorbitorii care se vor adresa dascălilor târgujieni se va afla și Dragoș Anastasiu, renumit om de afaceri din România. 

Municipalitatea din Târgu Jiu a propus spre aprobarea Consiliului Local, în ședința din 30 mai, încheierea unui parteneriat între primărie și asociația respectivă, dar și alocarea a circa 98.000 lei pentru organizarea conferinței. 

Asociația a explicat pe site-ul său care este scopul conferinței de la Târgu Jiu. ”În această incursiune a provocărilor viitorului în educație, ne dorim a declanșa fiecărui cadru didactic participant, pilonul de bază a sistemului educațional, dorința de a aborda procesul instructiv-educativ dintr-o altă perspectivă ajutând fiecare copil să privească lumea prin propria lentilă adică să-i descopere măreția, talentul și potențialul de a-și construi singur viziunea asupra vieții”, spun reprezentanții Asociației SuperTeach.

Vizualizări: 1,451

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: