Eveniment

Condus pe ultimul drum de prietenii motocicliști

Motociclistul de 29 de ani care a murit zilele trecute la Târgu Jiu, lovit de mașină, a fost condus marți pe ultimul drum.

Mai mulți motocicliști i-au fost alături, mulți gorjeni fiind impresionați de moartea tragică a tânărului.

Polițiștii au stabilit că tânărul de 29 de ani nu avea permis pentru a conduce motocicleta, dar și că șoferul de 18 ani care l-a izbit cu mașina nu a acordat prioritate de trecere la efectuarea virajului spre stânga, la ieșirea din curtea unui restaurant.

 

Bine ar fi ca toți participanții la trafic să învețe din acest incident, pentru ca astfel de tragedii să nu se mai repete.

În mediul online au fost sute de mesaje de rămas-bun pentru tânărul descris ca un băiat la locul său, muncitor și respectuos. 

 Iubita lui Alin, Andreea, a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook. „Ingerasul meu, de ce? De ce mi te lua Dumnezeu? Inca astept sa intri pe usa, te voi astepta mereu! Nu pot sa cred ca numai esti langa mine, toate planurile si visele noastre se spulberara intr-o secunda. Ti-am zis iubirea mea sa mergi incet ca mie frica… imi era frica sa te pierd… si te pierdui.. te pierdui definitiv. Ce fac eu fara tine, ce fac? Sper ca acolo unde esti sa fii intr-o lume mai buna, si intr-o alta viata sa fim impreuna pentru totdeauna. Te iubesc si te voi iubi toata viata mea!”, a postat tânăra pe Facebook.

 

Vizualizări: 14,430

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: