Eveniment

Condamnat pentru fugă de la locul accidentului

Un gorjean din Negomir a fost condamnat săptămâna trecută la doi ani de închisoare cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de părăsirea locului accidentului.

“În fapt, prin actul de sesizare s-a reținut, în esență, că inculpatul, în data de 22.11.2019, în jurul orei 20:25, a condus autoturismulpe DJ 674 , din direcţia Turceni-Rovinari, împrejurare în care a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu victime”, se arată în documentul de la instanță.

Victimă a fost pasagera din dreapta, care a suferit leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare 7-8 zile de îngrijiri medicale, fără a-i fi pusă viaţa în primejdie. Șoferul a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Mai mult, s-a prezentat ulterior la poliție și a declarat accidentul, precizând că nu au fost victime, deși știa că pasagera era rănită. Drept este că așa s-au înțeles să declare, numai că femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cercetările au arătat că șoferul nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers spre stânga, pentru a ocoli un vehicul ce era staţionat, intrând în coliziune cu acesta.

Sentința Judecătoriei Târgu Jiu din 10 noiembrie nu este definitivă.

Vizualizări: 622

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: