Social

Concurs pentru două posturi la o instituție publică din Gorj 

Direcția Județeană de Management Integrat al Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj a scos la concurs două posturi de inspector de specialitate, gradul profesional I, la Compartimentul pentru protecția animalelor aflate în pericol. Sunt posturi contractuale, angajarea fiind pe perioadă nedeterminată. 

Unul dintre posturi este destinat celor licențiați în medicină veterinară, cu titlu de doctor medic veterinar, cu o vechime în specialitatea studiilor de minimum 4 ani. Candidaturile pot fi depuse până în data de 7 noiembrie. Concursul a fost programat pentru data de 22 noiembrie, proba scrisă, iar interviul va fi susținut de candidați în cel mult 4 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise. 

Pentru ocuparea celuilalt post se pot înscrie absolvenții de studii superioare în domeniul științelor juridice, specializarea drept, cu o vechime de cel puțin 4 ani în specialitatea studiilor. Și în acest caz, candidaturile pot fi depuse până în data de 7 noiembrie, la sediul instituției. 

Proba scrisă va avea loc în 15 noiembrie, iar interviul în cel mult 4 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise. 

Vizualizări: 2,373

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: