Social

Concurs pentru cinci posturi de asistent medical

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale, de execuție, vacante, de asistent medical.

 

Este vorba de două posturi de asistent medical cu normă întreagă și durata normală a timpului de muncă de 40 de ore pe săptămână la Complexul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică pentru adulți „Bîlteni” – Centrul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică, un post de asistent medical balneofizioterapie la Complexul de îngrijire și asistență Suseni – Centrul de abilitare şi reabilitare pentru persoane adulte cu dizabilități Suseni și două posturi de asistent medical cu normă întreagă la Centrul de abilitare și reabilitare pentru persoane adulte cu dizabilități Târgu Cărbuneşti.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale de asistent medical sunt: absolvent/absolventă de școală postliceală sanitară; posesor/posesoare al/a certificatului de membru în Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România avizat și valabil la data concursului. Certificatul va fi însoțit de avizul anual pentru autorizarea exercitări profesiei de asistent medical balneofizioterapie, avizat și valabil la data concursului sau de adeverință pentru participare la concurs eliberată de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România/ este necesară, de asemenea, vechime în muncă de minim 3 ani ca asistent medical generalist.

Condiții specifice de îndeplinit de către candidat pentru ocuparea unui post de asistent medical balneofizioterapie sunt următoarele: absolvent /absolventă de școală postliceală sanitară, specializarea balneofizioterapie; posesor/posesoare al/a certificatului de membru în Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România avizat și valabil la data concursului. Certificatul va fi însoțit de avizul anual pentru autorizarea exercitări profesiei de asistent medical balneofizioterapie, avizat și valabil la data concursului sau de adeverință pentru participare la concurs eliberată de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România și vechime în muncă de minim 1 an ca asistent medical balneofizioterapie.

 

Etapa de selecție a dosarelor de concurs, pe baza îndeplinirii condițiilor generale și specifice de participare la concurs, se va realiza în perioada 13.03.2023 – 14.03.2023 și se va finaliza cu afișarea rezultatului la sediul și pe site-ul instituției. 

Proba scrisă va fi susținută în data de 20.03.2023, ora 10.00, de către candidații care au fost declarați ”admis” la rezultatul final al selecției dosarelor de concurs. Proba de interviu va fi susținută în data de 23.03.2023, la o oră ce va fi comunicată ulterior finalizării probei scrise, la momentul afișării rezultatelor la sediul DGASPC Gorj din Târgu Jiu, strada Siretului, nr.24.

 

Vizualizări: 2,295

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: