Social

Concurs de angajare la Serviciul Județean de Ambulanță

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj anunță organizarea concursului pentru ocuparea postului de şef serviciu la Serviciul de Aprovizionare, Achiziţii Publice, Transport, Administrativ, Pază, Protecţia Muncii, PSI, Evidenţă Militară, Apărare Civilă, Întreţinere şi Reparaţii Clădiri.

Se vor putea înscrie la concurs candidaţii care îndeplinesc următoarele condiţii: au diplomă de licenţă în specializarea economică, juridică sau tehnică; au obţinut calificativul „foarte bine” la evaluarea performanţelor profesionale individuale de cel puţin două ori în ultimii 3 ani; au o vechime de minimum 2 ani în specialitate și un curs autorizat de achiziţii publice.

Concursul se va organiza la sediul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, strada Progresului, Nr. 18. Dosarele se vor depune în perioada următoare, termenul limită fiind datat de 6 ianuarie 2023. Proba scrisă a concursului este programată pe data de 16 ianuarie 2023 iar proba interviu va avea loc pe data de 19 ianuarie 2023.

Rezultatele finale ale concursului se vor afișa la sediul SAJ Gorj și pe pagina oficială ambulantagorj.ro, acolo unde se pot găsi și relații suplimentare cu privire la organizarea concursului.

DETALII SUPLIMENTARE

Vizualizări: 2,213

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: