Politică

Comună în doliu. A fost primar 26 de ani!

Ionel Toma, primarul bogatei comunei Giroc, localitate aflată la marginea Timișoarei, a murit duminică, 11 septembrie 2022, la vârsta de 69 de ani.

Potrivit opiniatimisoarei.ro, primarul din Giroc a murit după o îndelungată suferință cauzată de o boală necruțătoare. Ionel Toma (PSD) era primar al comunei Giroc de 26 de ani, aflându-se la al șaselea mandat. În urma problemelor de sănătate ale primarului, atribuțiile au fost preluate de viceprimarul Dan Vârtosu (PNL).

„Atât în Giroc cât şi în Chişoda (localităţile componente ale comunei Giroc) s-au realizat lucruri notabile din anul 1996 până acum. Aşadar astăzi reprezentăm o zonă periurbană avansată cu un grad ridicat de dezvoltare economico–social. Am gândit întotdeauna că trăitorii acestor localităţi (Giroc şi Chisoda): copii, tineri, vârstnici, au dreptul la şanse egale, potrivit vârstei lor. De aceea, sloganul prezent pe toate materialele de promovare a imaginii mele este „Împreună vom reuşi”. Şi am reuşit”, spunea Ionel Toma, pe site-ul primăriei pe care a condus-o timp de 26 de ani.

Vizualizări: 1,519

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: