antiVirale

Colind emoționant lansat de o tânără din Târgu Jiu

Alana Vasilescu, o tânără de 18 ani din Târgu Jiu, uimește prin vocea sa. Aceasta a lansat în urmă cu câteva zile, un colind, cu care a stârnit valuri de emoție în rândul internauților de pe rețelele de socializare. 

Colindul se numește "E Crăciun, e noapte sfântă" și a strâns foarte multe aprecieri în mediul online: Minunat colind. „O voce de vis și versuri simple”, e părerea unui internaut. Altul scrie că „e cel mai frumos colind din ultimii ani”.

Videoclipul a fost filmat la munte, în haine tradiționale, într-un decor de iarnă autentică. Alana e elevă a Colegiului Național Spiru Haret, din municipiu. Mărturisește că muzica e cea mai mare pasiune a ei, dar și-ar dori să studieze și psihologia. „Iubesc oamenii pozitivi, însă mi-as dori să-i ajut și pe cei care au nevoie de un sprijin, atunci când îi nedreptățeste viața! Nu pot să fiu indiferentă la problemele din jur. În timpul liber, îmi place să citesc, să ascult muzică, să călătoresc, să fac sport”

Dragostea pentru muzică o are în sânge, Alana fiind fiica lui Dumitru Vasilescu, un îndrăgit cântăreț de muzică populară.

Îi dorim succes, atât ei, cât și tuturor tinerilor mesageri, care duc mai departe tradițiile și obiceiurile oltenești.

Vizualizări: 11,529

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: