Ultima oră

Cod galben de ninsori și în Oltenia

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat, duminică, atenționările de vreme rea, valabile pentru următoarele zile, anunțând, inclusiv, un cod galben de ninsori pentru mai multe județe din Oltenia. 

Astfel,  de duminică de la ora 10:00 până la ora 18:00 va fi în vigoare un cod galben de ninsori însemnate cantitativ pentru Carpații Occidentali, nordul Carpaților Orientali, precum și la altitudini mai mari de 1700 m în Carpații Meridionali, unde vor fi intensificări ale vântului cu rafale de peste 90...100 km/h și viscol. Vizat de acest cod este și județul Gorj, alături de Hunedoara, Caraș-Severin, Timiș, Vâlcea, Argeș sau Sibiu.

De asemenea, de duminică de la ora 10:00 până luni la ora 15:00 va fi în vigoare un cod portocaliu de ninsori abundente și strat de zăpadă consistent valabil pentru Munții Apuseni, nordul Carpaților Orientali și zonele submontane aferente, unde va ninge abundent și se va depune strat consistent de zăpadă, a mai anunțat ANM. Local și temporar vântul va avea intensificări la altitudini mari, cu rafale de peste 70 km/h, va fi viscol, vizibilitate scăzută și zăpadă troienită.

Vizualizări: 725

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: