Actualitate

Ciurel: Nu mă întorc la CEO!

Fostul director general al Complexului Energetic Oltenia, Laurențiu Ciurel, nu vrea să revină în funcția de conducere a companiei. După mulți ani în care nu a avut nicio reacție publică la adresa companiei, fostul manager a acordat un interviu pentru Sabotorii.

Ciurel spune că e dificil să revină în funcția respectivă și ar vrea o echipă de minimum 5 oameni cu care să lucreze, în cazul în care ar accepta o astfel de provocare.

"În actuala conjuctură este greu de crezut că o să mai pot avea 4-5 colaboratori cu care să faci echipă. Printre antrenorii de fotbal, nutriționiști sau ce mai sunt unii de pe acolo, acum e greu să găsești niște oameni. Îți trebuie o echipă așa cum a mai fost cândva. Acum, domnul Burlan vinde energie, este directorul de vânzări în locul lui Ilie. Cine era Ilie și cine este domnul Burlan? De ce dracului nu se duce să-și facă treaba la minerit, acolo unde, cât de cât, mai știe și el să-și dea cu părerea și să se ducă să vândă energie? El e un caz fericit! Pentru că avut loc de muncă, alții nu au avut acest privilegiu", a spus Ciurel.

Cine este Ciurel?

Laurențiu Ciurel este primul și singurul director general din istoria CEO cu naționalitate străină. A venit pe funcție cu cetățenie australiană și s-a remarcat prin faptul că a fost și cel mai hulit dintre gorjeni. 10 mii de oameni au protestat  în 2013 împotriva abuzurilor pe care șeful Ciurel le făcea cu aghiotantul lui, fostul securist, Ion Răuț. S-au remarcat, împreună, prin tăierea primelor către femeile care nu făceau parte din sindicatul administrației.

 

Vizualizări: 3,330

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: