Eveniment

Cinci ani cu executare pentru un șofer băut

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu-Jiu au pus zilele trecute în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadă de 5 ani, emis de Judecătoria Târgu-Jiu pe numele unui bărbat, de 52 de ani, din comuna Drăguțești, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Târgu-Jiu.

Cel mai probabil bărbatul era recidivist, pentru că șoferii băuți sunt la ordinea zilei. La data de 5 noiembrie, polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au depistat un bărbat de 59 de ani, din comuna Crasna, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 665 Crasna, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 6 noiembrie, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru, au depistat, în trafic, un bărbat de 44 de ani, din comuna Văgiulești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 671 C Covrigi-Văgiulești, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Vizualizări: 2,571

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: