antiVirale

Cererea mare mută evenimentul cu preotul Necula pe stadion

Pentru că foarte mulți gorjeni au vrut să meargă la evenimentul la care va participa preotul Constantin Necula, autoritățile au decis să-l mute de la Sala Sporturilor pe Stadionul Municipal. 

Evenimentul va avea loc pe 6 aprilie, iar intrarea va fi liberă. Cei interesați să participe pot ridica invitațiile de mâine. 

"Am stabilit, împreună cu președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Mihai Popescu, să mutăm la Stadionul Municipal evenimentul cultural - artistic "Regăsirea ființei prin știință și credință", de sâmbătă, 6 aprilie, la care participă Prof. Univ. Dr. preot Constantin Necula, Academician Prof. Univ. Dr. Alexandru Vlad Ciurea și prezentatorul TV Florentina Fântânaru.
Am luat această măsură ca urmare a numărului foarte mare de solicitări din partea cetățenilor. De mâine, începând cu ora 12:00, puteți ridica invitații de la sediul Primăriei Municipiului Târgu Jiu, intrarea situată vizavi de Casa Gănescu.

Invitațiile distribuite deja RĂMÂN VALABILE și pot fi folosite pentru accesul în stadion. Intrarea se va face de pe esplanada din fața Primăriei Municipiului Târgu Jiu, de la ora 17:00, evenimentul începând la ora 18:00", transmite primarul Marcel Romanescu.

Vizualizări: 647

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: