antiVirale

Celebrul târg de Sf. Ilie începe la Polovragi

Pregătirile pentru târgul de Sf. Ilie, care are loc anual în comuna gorjeană Polovragi, sunt pe ultima sută de metri. Astăzi a început montarea dispozitivelor din parcul de distracții, iar peste două zile vor fi instalate terasele și restaurantele.

De vineri,16 iulie, au acces toți comercianții. “Perceperea taxei de teren și energie electrică se face la accesul în târg. Comerciantii participanți vor respecta condițiile impuse prin actele normative privind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV 2. Trebuie menționat că produsele second hand vor fi însoțite de Certificat privind dezinfecția, iar prezentarea pentru vânzare se va face, obligatoriu, numai pe mese. Manifestările cultural-artistice se vor desfășura în zilele de 19-20 iulie 2021, cu respectarea condițiilor sus menționate”, a transmis primarul comunei Polovragi, Gheorghe Epure.

Zeci de mii de turiști vin anual la acest târg, care anul trecut nu a avut loc din cauza pandemiei. 

Anul acesta, vizitatorii trebuie să poarte obligatoriu masca de protecție, accesul și ieșirea vor fi asigurate pe circuite diferite. Comercianții vor trebui să servească cu mască și mănuși. 

Târgul de animale nu a putut fi deschis, din cauza focarelor de pestă porcină.

Vizualizări: 18,883

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: