antiVirale

Celebri, vaccinați și internați cu Covid. Bine că se termină pandemia!

Cântărețele Viorica de la Clejani și Elena Merișoreanu s-au infectat cu coronavirus și se află internate în spital. Ambele aveau schema completă de vaccinare.

Un alt personaj celebru, covidat după ce s-a vaccinat, este medicul Sorin Oprescu, fostul primar al Capitalei.

Vestea bună este că directorul medical al Institutului Matei Balș din Capitală, doctorul Adrian Marinescu, spune că iarna aceasta ar fi sfârşitul pandemiei COVID-19. "Eu cred că sezonul rece care urmează e cam ultima strigare, în sensul că dispare cu totul. Dar e un moment greu pentru noi toţi (...). Eu sunt optimtist şi nici nu cred că aş putea gândi altfel, pe principiul că ce vrei să faci reuşeşti până la urmă. Poate îţi ia mai mult timp, mai puţin, dar reuşeşti până la urmă. Şi noi, medicii, ne gândim mereu la pandemie", a spus medicul Adrian Marinescu la Antena 3.

Câte voci, atâtea păreri, pentru că sunt și alarmiști care spun că pandemia nu se va termina niciodată. Cei mai mulți oameni și-au reluat viața normală, vedem asta pe stradă, în magazine, la restaurante, am văzut în vară pe Litoral. 

Că infectările reale sunt completate cu unele făcute din pix, în funcție de interesele economice și politice de moment, cred că deja ne-am convins cu toții.

Vizualizări: 1,618

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: