Social

Ce spune femeia care nu a știut că e însărcinată!

Femeia care a născut la Spitalul din Târgu Jiu după ce nu a știut că este însărcinată, a discutat cu reprezentanții spitalului care au trimis presei o înregistrare cu femeia de 35 de ani din Tismana.

Aceasta a povestit despre șocul de a afla că mai are un copil, precizând că a avut menstruație până acum o lună.

”Când m-am trezit mi-a spus că am o fetiță, eu am zis că nu, am două. Mi-a spus că am născut o fetiță, am rămas șocată. Eu am doua fetițe gemene acasă”, a mărturisit femeia care a ținut să mulțumească personalului medical.

„Nu am ştiu că sunt însărcinată. Am avut menstruaţie până luna trecută. Luam anticoncepţionale. Nu au fost prescrise de medicul de familie, le-am luat de când am făcut ultima cezariană. Am ajuns la spital pentru că aveam o gâlcă la buric şi am vrut să văd dacă este de operat sau nu, să văd ce zice domnul doctor. Am venit, m-a internat domnul doctor, mi-a zis că este infiltraţie foarte mare şi am rămas internată. Când m-am trezit seara târziu din anestezie, mi-a spus că am o fetiţă. Eu am zis „Nu, am două fetiţe”. Nu înţelegeam. Mi-a zis că am născut o fetiţă. Am rămas şocată, impresionată. Cum să am o fetiţă. Nu realizam. Eu am două fetiţe gemene acasă. După ce mi-am revenit, m-am bucurat. Mulţumesc domnişoarei Militaru, domnului doctor Tetileanu şi la toţi medicii şi la toate asistentele şi la toate infirmierele că m-au ajutat şi mi-au dat viaţă. Mie şi fetiţei mele. Şi lui domnul doctor Barbu. Nu am ales un nume pentru fetiţă. O să îl aleagă surioarele. Azi au văzut-o. Ne aşteaptă acasă şi pe mine şi pe surioara lor. Soţul e bucuros”.

Femeia gravidă, în vârstă de 35 de ani, din orașul Tismana,  a fost operată de hernie, marți, la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu iar cadrele medicale sunt acuzate de neglijenţă în serviciu.

Vizualizări: 3,808

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: