Actualitate

CE Oltenia rămâne fără Directorat

Complexul Energetic Oltenia riscă să rămână fără Directorat în doar câteva zile. Selecția unor manageri profesioniști a fost blocată în instanță.

Constantin Popescu, membru în actualul Directorat interimar, a contestat selecția făcută de firma Arc Consulting și nu este singurul.

Tribunalul Gorj i-a admis astăzi cererea privid suspendarea comunicării rezultatului selecției, până la judecarea dosarului pe fond. "Admite cererea de suspendare formulată de reclamantul Popescu Constantin în contradictoriu cu pârâţii Societatea Complexul Energetic Oltenia SA cu sediul în Tg.Jiu, str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 5, judeţul Gorj, Ministerul Energiei cu sediul în Bucureşti, str. Academiei, nr. 39-41, sector 1, şi ARC Consulting SRL cu sediul în Cluj - Napoca, str. Ion Mester, nr. 1, ap. 75, judeţul Cluj. Dispune suspendarea executării adresei ,, Comunicare,, cu nr. 150/19.01.2023 până la soluţionarea definitivă a dosarului 908/95/2024 înregistrat la Tribunalul Gorj. Executorie de drept. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Gorj. Pronunţată, azi, 04.04.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.", se arată în minuta publicată pe portalul Tribunalului Gorj.

Reamintim că Arc Consulting a avut peste 30 de candidați la interviu, dar a admis doar trei. Întâmplător sau nu, trei dintre actualii patru directori. Iar doi dintre cei trei sunt chiar cei care au ales firma de recrutare, fiind o situație clară de conflict de interese.

Mandatele directorilor interimari expiră în câteva zile și nu este clar cine va veni la conducerea CE Oltenia.

Vizualizări: 5,956

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: