Actualitate

CE Oltenia închiriază vehicule care fac față terenurilor accidentate din cariere

Complexul Energetic Oltenia vrea să încheie un acord cadru cu o societate în vederea închirierii unor vehicule de transport marfă, cu șofer, care pot să se deplaseze prin cariere, inclusiv în zonele dificile, cu terenuri accidentate. 

Vehiculele sunt necesare pentru unitățile miniere de carieră Rovinari, Roșia –Peșteana, Jilț, Motru,  UPRUM, dar și pentru cariera mehedințeană Husnicioara. Aproape 14.8 milioane lei pune la bătaie compania energetică pentru închirierea de vehicule de transport de mărfuri cu șofer. 

Conform anunțului de licitație, prin contractarea acestor servicii cu caracter de regularitate va fi asigurată buna desfășurare a activității de aprovizionare continuă cu diferite piese de schimb şi materiale, ”transport pentru reparaţii a diferitelor subansamble, evacuarea diferitelor materiale din cariere în condiţii grele de drum şi în teren accidentat, a sculelor şi dispozitivelor necesare intervenţiilor accidentale, efectuarea reparaţiilor, reviziilor şi intervenţiilor la mecanismele utilajelor conducătoare din cadrul fluxurilor tehnologice şi/sau alte puncte de lucru din cariere, în condiții grele de drum și teren accidentat, cu un necesar de vehicule”. 

Firmele interesate pot depune ofertele de participare la licitație până în data de 16 iunie, pe platforma națională de achiziții. Contractul este împărțit în șase loturi. 

Vizualizări: 2,041

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: