Actualitate

CE Oltenia cumpără zeci de tone de sare industrială 

CE Oltenia a inițiat o nouă procedură de achiziție pentru cumpărarea de sare industrială, necesară în cariere iarna aceasta. La prima încercare a companiei energetice de a procura sarea folosită pentru deszăpezirea drumurilor tehnologice nu a fost depusă nicio ofertă. 

În total, CE Oltenia cumpără o cantitate de 69.500 kg de sare industrială. Aceasta va fi utilizată pe sectoarele aferente UMC Roșia-Peșteana, UMC Rovinari, UMC Jilț, UMC Motru și la cariera Husnicioara. Cea mai mare cantitate va fi distribuită la UMC Roșia- Peșteana, respectiv 30.000 kg. 

”Produsul pentru care se solicită achiziția va permite, prin utilizarea acestuia, realizarea accesului la locurile de muncă din cadrul carierelor în perioada de iarnă în care predomină drumurile înghețate, pentru a avea continuitate în activitatea de producție”, se arată în caietul de sarcini al achiziției. 

Compania energetică a alocat un buget de 27.800 lei, fără TVA, pentru această achiziție. Ofertele pot fi depuse până în data de 14 decembrie, ora 10.00. Furnizorul va trebui să livreze sarea industrială în cel mult 30 de zile de la înregistrarea contractului. 

 

Vizualizări: 1,229

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: