Actualitate

CE Oltenia cumpără litere volumetrice luminoase. Ce face cu ele!

CE Oltenia a demarat o procedură de achiziție prin care intenționează să cumpere litere volumetrice luminoase. Acestea vor fi montate la Termocentrala Ișalnița, din județul Dolj, și vor forma denumirea centralei electrice doljene. Instalația actuală nu funcționează de ani buni și nu mai poate fi reparată, astfel că pe timp de noapte nu este vizibilă denumirea obiectivului. 

”Sucursala Electrocentrale Ișalnița deține în prezent un set de litere volumetrice, în tehnologia anilor 2000, ce compun mesajul ”CET Isalnita”, montate pe acoperișul sălii turbine etapa a II-a, care sunt complet nefuncționale de minimum 5 ani, în prezent fiind puțin vizibile numai ziua, de la poarta principală a sucursalei sau din zona drumului european Craiova-Timișoara”, se arată în caietul de sarcini al achiziției. 

Noul set de litere volumetrice luminoase va fi bazat pe tehnologia LED, cu senzori de pornire/oprire, și care va afișa mesajul ”S.E. ISALNITA”, având în vedere că denumirea centralei s-a schimbat de multă vreme.   

CE Oltenia a alocat în acest sens suma de peste 36 mii lei. Literele vor avea o înălțime de circa 2m. Compania vrea ca literele volumetrice să fie livrate în cel mult două luni de la încheierea contractului, care prevede inclusiv montajul acestora. Achiziția ar urma să fie finalizată la începutul săptămânii viitoare.  

 

Vizualizări: 1,378

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: