Actualitate

CE Oltenia a închiriat autovehicule pentru UPRUM Rovinari 

CE Oltenia a atribuit contractul pentru închirierea de autovehicule de transport mixt, marfă şi persoane, cu şofer, pentru UPRUM Rovinari. Acesta vizează o perioadă de 1 an.

Contractul, încheiat în urma unei licitații deschise cu societatea Lousiana Com, prevede punerea la dispoziția subunității de la Rovinari a CE Oltenia a două autovehicule pentru transport mixt. 

”Tehnologia de lucru în flux continuu în cadrul exploatărilor la zi presupune deplasarea personalului muncitor, a formaţiilor specializate, a sculelor şi dispozitivelor necesare intervenţiilor accidentale la utilajele conducătoare din cadrul fluxului tehnologic şi/sau alte puncte de lucru din perimetrul minier. Transportul cu autovehiculele solicitate presupune transportul personalului, a sculelor necesare intervenţiilor, la punctele de lucru zilnic desfăşurat la 1-3 schimburi în cadrul programului de lucru zilnic de 5-7 zile/săptămână”, se arată în anunțul de atribuire. 

Contractul pentru furnizarea acestor servicii a fost încheiat în data de 3 martie. CE Oltenia alocase un buget estimativ de circa 183 mii lei. Va cheltui mai mult, asta pentru că valoarea contractului este de peste 201 mii lei. 

Vizualizări: 1,815

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: