Actualitate

Ce explicații i se cer lui Plaveti

Managerul Complexului Energetic Oltenia, Dan Iulius Plaveti, este chemat în ședința comisiei de dialog social pe 27 aprilie, exact data la care se presupune că ajunge în Gorj premierul Nicolae Ciucă, pentru a aborda probleme legate de compania aflată în restructurare.

Cum vizita lui Ciucă a mai fost anunțată și pentru perioada 10-14 aprilie, și pentru 24 aprilie, să zicem că este doar o coincidență.

Plaveti trebuie să dea mai multe explicații în ședința comisiei de dialog social. Iată ce are pe listă: situația închiderii blocurilor energetice; situația punerii în funcțiune a grupului 5 Rovinari, aflat în modernizare de mai mulți ani; situația închiderii perimetrelor miniere în conformitate cu planurile de încetare a activității; evoluația numărului de personal pentru perioada 2023 - 2030; situația punerii în funcțiune a noilor capacități propuse în planul de restructurare.

Până acum, planul de restructurare este respectat mai mult pe partea de închideri de capacități, dar este mult întârziat în ceea ce privește noile investiții.

Vizualizări: 2,538

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: