Social

Ce au făcut polițiștii în Piața Centrală!

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității Gorj și cei de proximitate au marcat Ziua Europeană de Prevenire a Furturilor din Locuințe printr-o acțiune de informare. 

Astfel, polițiștii au desfășurat activități informative și de preventive în Piața Centrală din Municipiul Târgu Jiu, IPJ Gorj anunțând că au fost comunicate măsuri de autoprotecție.

”Scopul principal al activității a constat în informarea cetățenilor cu privire la modalitățile de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului și măsurile de autoprotecţie ce pot fi adoptate în vederea reducerii riscului de victimizare, prin recomandări făcute populației pentru a nu deveni victime ale furturilor din locuințe. Principalele activităţi desfășurate au constat în adresarea de recomandări antivictimale în scopul prevenirii și responsabilizării cetăţenilor cu privire la modalităţile prin care îşi pot proteja locuinţa pentru a nu deveni victime și distribuirea de pliante cu recomandări preventive”, se arată în informarea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

Vizualizări: 1,018

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: