antiVirale

Ce artiști sunt invitați la „Zilele Municipiului Târgu Jiu”!

Zilele Municipiului Târgu Jiu se desfășoară săptămâna viitoare, în perioada 15-21 mai, iar cu această ocazie municipalitatea a invitat o serie de artiști celebri care vor concerta pe scenele amenajate în Piaţa Prefecturii şi pe Insuliţa din Parcul Central.

Primarul Marcel Romanescu a precizat, în prezentarea evenimentului, că dacă va ploua evenimentele vor avea loc pe Stadionul Municipal. „Irina Rimes (luni), The Motans (miercuri), Roberta Crintea și Orchestra Lăutarii din Chișinău condusă de Nicolae Botgros (joi), Delia (duminică) și alți artiști foarte cunoscuți vor urca pe scenă, dar avem și multe alte surprize pentru dumneavoastră începând de luni, 15 mai și până duminică, 21 mai. Vă oferim o serie de evenimente speciale, dedicate tuturor vârstelor, de la Balul Liceelor și până la concerte cu cele mai cunoscute nume ale muzicii românești. Facem precizarea că, dacă vremea va fi nefavorabilă, evenimentele se vor muta în Stadionul Municipal. Vă așteptăm cu drag!”, a anunțat edilul.

În prima zi a manifestărilor dedicate Municipiului Târgu Jiu va avea loc Balul Liceelor, iar festivitatea se va încheia cu un concert al solistei Irina Rimes iar marți va avea loc Parada Liceelor, iar pe scenă va urca trupa The Motans. 

Joi este programat un concert susţinut de Roberta Crintea și invitații ei, alături de Nicolae Botgros și Lăutarii de la Chișinău iar vineri se va organiza Cupa Municipiului Târgu Jiu la atletism și Festivalul Național de Muzică Ușoară și Folk Coloana Infinitului. Joi seara Lăutarii Gorjului împreună cu mai mulți soliști de muzică populară vor susține un concert pe Insuliță. Sâmbătă va avea loc un concert suţinut de Orchestra Folclorică de Tineret dirijată de Chirițoiu Florin, alături de Marian Medregoniu, Beatrice Băndoiu, Andra Matei, un spectacol de muzica religioasă, un flashmob şi un festival de gimnastică.

Zilele Municipiului Târgu Jiu se vor încheia duminică, atunci când este programat concertul solistei Delia. 

Vizualizări: 1,276

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: