Eveniment

Ce a pățit un puști de 18 ani care a fugit de polițiști

Un puști de 18 ani, aflat la volanul unei mașini, a demarat în trombă, în loc să oprească la semnalele polițiștilor din Bumbești Jiu, județul Gorj.

Tânărul, urmărit de mașina poliției, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu o autoutilitară parcată regulamentar, în afara părții carosabile.

“Polițiștii au stabilit că un tânăr de 18 de ani, din orașul Bumbești-Jiu se afla la volan, iar din verificările efectuate în bazele de date, autoturismul avea plăcuțele cu numerele de înmatriculare retrase.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice”, a comunicat IPJ Gorj.

 

Și polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au depistat în trafic un bărbat de 31 de ani, din orașul Rovinari, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Vîrț, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care are suspendat acest drept.

Vizualizări: 697

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: