Social

Cazare gratuită la Rânca pentru cine strânge gunoaiele din stațiune

Proprietarii de cabane din stațiunea Rânca anunță o amplă acțiune de ecologizare ce va avea loc peste aproape două săptămâni. Voluntarilor li se promite cazare gratuită în stațiune. Ecologizarea se va încheia, anunță organizatorii, cu un foc de tabără.

 

Iubitorii de natură, turiștii, activiștii de mediu, cabanierii sunt invitați să ia parte la acțiunea de strângere de gunoaie din stațiune. ecologizarea e programată între 12 și 14 aprilie.

 

„Voluntarii dornici să ni se alăture pentru strângerea deșeurilor din pădure vor beneficia de cazare gratuită din partea cabanierilor din Rânca și seara vor putea lua parte la foc de tabără, unde vom sta la povești, cu drag si voie bună! Dorim ca pe lângă curățirea efectivă a pădurii din această spectaculoasă zonă, prin această acțiune să sensibilizăm întreaga comunitate (turiști de pretutindeni, proprietari ai cabanelor din zonă, culegători de fructe și ciuperci, autorități) cu privire la impactul major pe care îl putem avea prin gesturi mici, din dragoste pentru natura ocrotitoare, cea care ne înconjoară și ne iubește pe toți”, transmit organizatorii.

 

De asemenea, vor fi montate și panouri informative în mai multe zone vulnerabile din stațiune și vor fi realizate filmări cu toate gunoaiele aruncate în inima naturii. Voluntarii sunt rugați să aibă la ei mănuși și saci menajeri rezistenți.

 

Astfel de acțiuni de ecologizare au loc frecvent în stațiunea Rânca mai ales după topirea zăpezii pentru că, astfel, ies la iveală multe gunoaie care au zăcut sub zăpadă pe marginea drumului ori în pădure.

Vizualizări: 593

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: