Actualitate

Cât costă să cumperi o afacere la cheie în Gorj

Au construit afaceri, iar acum le scot la vânzare. Vorbim de mai mulți oameni de afaceri gorjeni, care au postat anunțuri pe olx.

Astfel, un cabinet veterinar din Târgu Jiu este vândut pentru 28.000 de euro. Afacerea este descrisă în detaliu în anunț: “Vând (predau, cedez) cabinet medical veterinar in Tg-Jiu, cu vechime de 9 ani, cu vad bun și clienți. (...) Cabinetul are stoc de medicamente recent aprovizionat, antibiotice, deparazitări, anestezice, etc. Cabinetul are la zi registrul de consultație și tratamente, registrul pentru anestezie, registrul vaccinărilor, registrul de eutanasie, tabelele de monitorizare a temperaturii și umidității de la raftul de medicamente și frigider. Spațiul are centrală termică și instalație de gaze fără restanțe. Firma are contracte de colaborare cu asociații care se ocupă cu exportul câinilor. Cabinetul este recunoscut pe plan local și are recenzii foarte bune pe google”, se arată în anunțul în care se precizează faptul că spațiul în care funcționează este închiriat.

Un alt gorjean vinde pentru 12.500 de euro o instalație de fabricat candele. “Vând utilaje și stoc de marfa (21.000 Ron așa cum se poate vedea in ultima poza). Pachetul cuprinde presa pneumatica cu 4 cuiburi noua, neutilizată, cazan electric de topit parafina cu 8 cuve inox + o multitudine de matrițe pentru diverse lumânări de la botez/nunta, la cele mai amuzante + parfumate”, se arată în anunțul de pe olx.

Mult mai mult costă o firmă producătoare de mobilier la comandă. “Circular masă mobila, mașină aplicat cant pe drept, cnc centru găurire, compresor pe șurub, scule de mână festool”, sunt bunurile care intră în dotarea firmei pe care o puteți prelua pentru suma de 690.000 de lei.

Un parc de dezmembrări auto este vândut pentru 15.950 de euro. 

Vizualizări: 3,771

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: