Actualitate

Căști și ochelari de protecție pentru salariații CE Oltenia

CE Oltenia a inițiat o procedură de achiziție pentru cumpărarea de căști și ochelari de protecție pentru salariați. În acest sens, societatea a alocat circa 29.000 lei. 

Acestea vor fi utilizate de salariații CE Oltenia din 14 subunități, adică cei din unitățile miniere de carieră, UPRUM Rovinari, ELCFU Motru, dar și de cei din cadrul termocentralelor Rovinari și Ișalnița. 

În concret, compania cumpără circa 1400 de ochelari de protecție pentru lăcătuși și circa 1800 căști de protecție universale, de diferite culori. De asemenea, în achiziție au fost prinse și 78 de căști de protecție cu vizieră pentru electricieni, precum și 9 ochelari de protecție la agenți chimici. 

 ”Produsele sunt necesare pentru asigurarea securității lucrătorilor, sunt acordate ca echipament individual de protecție contribuind la reducerea numărului de zile de incapacitate temporară de muncă”, se arată în caietul de sarcini aferent achiziției. 

Acestea trebuie să ofere protecție în caz de cădere a unor obiecte de la înălțime, flăcări, flame, arc electric sau în lucrul cu substanțe chimice. 

Livrarea lor va trebui făcută, la fiecare subunitate în parte, în termen de 30 de zile de la înregistrarea contractului. Ofertele pot fi depuse până în 14 noiembrie. 

Vizualizări: 1,548

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: