Actualitate

Candidat la postul de director în învățământ, notat cu 5.80 

Note modeste obținute de candidații la concursul pentru funcțiile de director în școlile din Gorj. La proba scrisă, care a avut loc în 8 septembrie, un singur candidat a reușit să ia notă peste 8, respectiv 8.60, iar un altul a luat la examen nota 5.80. 

22 de candidați au intrat în cursa pentru cele 13 posturi de director și director adjunct vacante la nivelul județului, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Gorj. Cinci dintre ei au absentat însă la proba scrisă. Șapte dintre cei care au fost prezenți la prima probă a concursului au obținut note cuprinse între 6.20 și 7, iar restul au primit note între 7.20 și 7.80. 

Posturile de director plin pentru care a fost organizat concurs sunt disponibile pentru Grădinița cu program prelungit nr. 1 de la Motru, Liceul Teologic din Târgu Jiu și la școlile gimnaziale din Câlnic, Căpreni, Ciuperceni, nr.1 Dănești, Slivilești și nr. 2 Motru. Cele de director adjunct sunt pentru liceele tehnologice din Baia de Fier, Motru, Roșia de Amaradia, alte două fiind disponibile pentru Liceul Tehnologic Turceni.

Candidații care au trecut de proba scrisă vor susține interviul între 22 și 29 septembrie. În baza rezultatelor finale, deciziile de numire vor fi emise în 5 octombrie.

Vizualizări: 2,191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: