Actualitate

Șefă nouă la Minprest. Cine este! 

Mădălina Maria Drăgulescu a fost aleasă ca membru provizoriu în Consiliul de Administrație al societății Minprest Serv Rovinari, la care CE Oltenia este acționar majoritar. 

Drăgulescu a fost numită în funcția de administrator al prestatorului de servicii pentru minerit în ședința acționarilor din data de 6 septembrie, pentru o perioadă de 4 luni. Numirea acesteia are loc în contextul revocării din funcția de administrator a lui Lucian Făget, ca urmare a renunțării la mandat. 

Pentru participarea la o ședință lunară, noua șefă de la Minprest va încasa o indemnizație fixă lunară brută în valoare de 2.780 lei și o componentă variabilă în valoare de 8.340 lei/an, care se acordă în funcție de gradul de îndeplinire a indicatorilor de performanță prevăzuți în contractul de mandat. 

Acționarii Minprest Serv SA au aprobat, în cadrul aceleași ședințe, declașarea procedurii de selecție pentru postul ocupat interimar de Mădălina Drăgulescu, în baza ordonanței 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice. 

 

Vizualizări: 3,930

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: