Social

Campioana României joacă  sâmbătă la Târgu Jiu

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu au programat pentru sâmbătă  cel mai dificil meci al sezonului, în Sala Sporturilor urmând să vină campioana României, U BT Cluj Napoca.

Gorjenii primesc în acest weekend vizita echipei campioane a României, U BT Cluj Napoca într-un meci din etapa a 15-a a Ligii Naționale de Baschet din Conferința A. Chiar dacă nu au decât o victorie în acest sezon, gorjenii spun că sunt pregătiți să concureze și în fața celei mai bune echipe din campionat. ”Vom intra pe parchet pregătiţi, cu gândul de a ne pune în valoare atuurile noastre şi vom vedea, la final, cât de mult vom putea concura împotriva unei echipe cum este cea a Clujului”, a declarat Kresimir Basic, antrenorul croat al grupării gorjene.

Cum jocul echipei din Târgu Jiu a fost unul destul de bun și când a pierdut, iubitorii de baschet din Târgu Jiu au ocazia să se bucure măcar de un meci spectaculos al favoriților în compania echipei campioane.

Partida se va juca sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 20.30, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, biletele putând fi procurate de la sală, înaintea meciului. 

Vizualizări: 893

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: