Actualitate

Căldărușe: Să nu blocăm negocierile din cauza unor orgolii

Sindicatul Mine Energie Oltenia anunță că insistă ca o parte din profitul Complexului Energetic Oltenia să fie împărțit salariaților.

“O să insistăm pentru acest lucru în ședința comisiei de negociere de mâine”, a spus președintele SMEO, Gabriel Căldărușe.

Acesta speră să poată fi constituită comisia de negociere, data trecută fiind un blocaj ca urmare a faptului că liderul de la Sindicatul “Energia” Rovinari, Constantin Mitrescu, nu a avut loc în comisie. “Nimeni nu va risca să nu semneze un act adițional care este în favoarea oamenilor”, a mai spus Căldărușe.

Mitrescu a plecat cu sindicatul său din Federația Națională Mine Energie în Federația Energetica. Aceasta din urmă l-a mandatat pentru a merge la negocieri, împreună cu alt reprezentant, Paul Constantinescu, dar numărul de salariați pe care îi reprezintă nu îi dă dreptul decât la un om în comisia de negociere.

În comisia de negociere, sindicatele au dreptul la 14 reprezentanți. “Să nu blocăm negocierile din cauza unor orgolii”, a mai spus Căldărușe.

 

Vizualizări: 4,020

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: