Social

Cabinet stomatologic și farmacie, într-o comună din Gorj

Investiție importantă în comuna Stănești! Cu finanțare de la Compania Națională de Investiții, administrația locală va reabilita dispensarul din localitate. În plus, va fi construit un cabinet stomatologic și o farmacie. 

În total, valoarea investiției se riddică la două milioane de lei. Dispensarul se află situat în satul Stănești, din localitatea cu același nume. 

„Am reușit să obținem finanțare, prin Compania Națională de Investiții, pentru reabilitarea dispensarului din comună. Deja am predat amplasamentul, iar la finalul proiectului, cetățenii din comuna Stănești vor putea beneficia de servicii medicale, de calitate, într-un spațiu modern. Investiția presupune construirea unui grup sanitar și a unui cabinet stomatologic, dotat cu aparatură de ultimă generație. În plus, o să mai fie construită și o farmacie. Astfel, oamenii vor fi scutiți de un drum, până în oraș, atunci când vor avea nevoie de unul dintre aceste servicii medicale. Acest proiect este un vis al meu, din momentul care am preluat mandatul de primar și iată că este pe cale să se realizeze”, a afirmat Constantin Bicheru, primarul comunei Stănești. 

Constantin Bicheru a mai afirmat că sunt medici stomatologi și farmaciști care vor să lucreze în viitorul dispensar din Stănești. Ei se vor alătura medicului de familie, din localitate, care deja lucrează acolo. 

 

Vizualizări: 3,134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: