antiVirale

Busu, de la Pro TV, laude pentru Teatrul din Târgu Jiu: E extraordinar!

Florin Busuioc, prezentatorul Rubricii Meteo de la Pro TV, a avut cuvinte de laudă la televizor despre Teatrul „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu și despre directorul acestei instituții de cultură.

 

Busu de la Pro TV a fost la Festivalul Internațional „Elvira Godeanu” și a lipsit de la știri. A doua zi a și motivat: “Am avut spectacol la Târgu Jiu. A fost extraordinar. Festivalul Elvira Godeanu, organizat de Mariana Ghițulescu, directoarea teatrului. Extraordinar! Ce mi-a plăcut mie la acest festival e că sunt zece premii pentru zece femei importante din teatrul românesc din diverse domenii: scenografie, regie, costume, producție, actorie. Mare lucru!”, a spus Florin Busuioc în direct la Pro TV. 

 

Și reprezentanții teatrului din Târgu Jiu i-au mulțumit pentru cuvintele frumoase: „Mulțumim domnului Florin Busuioc pentru cuvintele sale de laudă, pentru că ne-a onorat cu prezența sa și pentru că este un prieten al teatrului nostru și îl promovează în țară”, este mesajul Teatrului „Elvira Godeanu”, un teatru care reușește să facă evenimente frumoase și apreciate în țară, să adune laolată actori cu renume internațional în ciuda încercărilor multora de a-l discredita.

Vizualizări: 1,617

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: