Social

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj organizează, luna viitoare, la Târgu Jiu, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi.

„În vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în rândul tinerilor în căutarea unui loc de muncă, AJOFM Gorj va organiza în data de 14 octombrie 2022, începând cu ora 10.00, în Târgu-Jiu, la parterul clădirii din Campusul Studenţesc Debarcader al Universităţii „Constantin Brâncuşi”, din str Tineretului nr 1, «Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți», anunță AJOFM Gorj.

Pentru identificarea unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de meserii din diferite domenii de activitate, salariaţii AJOFM Gorj desfăşoară acţiuni de contactare a agenţilor economici şi de invitare a acestora la târgul de locuri de muncă. 

Atât tinerii absolvenți în căutarea unui loc de muncă care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistraţi la AJOFM Gorj, cât şi angajatorii care au locuri de muncă disponibile pot beneficia de sprijin financiar oferit în condițiile Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă.

Vizualizări: 600

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: