Actualitate

Burlan explică de ce le pune fiola salariaților

Managerul Complexului Energetic Oltenia, Daniel Burlan, a confirmat faptul că au fost intensificate controalele privind consumul de alcool la locul de muncă sau înainte de intrarea în schimb.

Salariații s-au plâns să li se întâmplă să fie verificați și de două ori pe zi. Burlan a explicat că sunt sesizări de la unii angajați, cu privire la faptul că alții vin băuți la serviciu.

“Vom intensifica aceste controale. Colegi ai salariaților au făcut sesizări că unii colegi vin la serviciu într-o anumită stare”, a spus Burlan la o emisiune.

Un astfel de control a fost acum două săptămâni la Termocentrala Rovinari. “A fost identificată persoana pentru care am primit sesizarea, deci practic era obișnuință”, a mai spus Burlan.

Și la termocentrala din Brăila a fost un accident de muncă, un salariat băut căzând peste o balustradă. “Există riscuri mari dacă primim la serviciu salariați într-o stare fizică sau psihică necorespunzătorare. De ce se sperie? Li se pune fiola și totul ar trebui să fie în regulă. Vom intensifica astfel de controale”, a mai spus Burlan.

Compania are circa 12.000 de salariați, cei mai mulți lucrând în cariere miniere sau termocentrale.

Vizualizări: 8,205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: