Eveniment

Braconieri lăsati fără pradă si fără masină

Un paznic de vânătoare a sesizat politia cu privire la faptul că, pe fondul cinegetic de pe raza localității Logrești, mai multe persoane se află la braconaj.

La fata locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina care au surprins în flagrant un bărbat de 34 de ani, din comuna Drăghiceni, județul Olt, aflându-se lângă un căprior (femelă), eviscerat, în punctul ,,Zăvoiul,, , din comuna Logrești.

 

De asemenea, polițiștii au mai identificat doi bărbați, din aceeași localitate și un autoturism în interiorul căruia au fost găsiți patru ogari de vânătoare.

 

La fața locului s-au deplasat pentru sprijin polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic, Biroului Arme, Expozivi și Substanțe Periculoase și luptători din cadrul Serviciului Pentru Acțiuni Speciale.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj.

 

Totodată, a fost luată măsura indisponibilizării în vederea confiscării a autoturismului, celor patru câini și două lanterne tip proiector, fiind pus sechestru asigurator asupra bunurilor, în valoare de 20.000 de lei.

Vizualizări: 2,758

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: