Politică

Bolojan nu pare dispus să salveze PNL

PNL este în cădere liberă de câteva luni, iar liderul Florin Cîțu are doar 7% în sondaje. Mulți văd salvarea în Ilie Bolojan, dar acesta nu pare dispus să salveze partidul.

Ilie Bolojan a fost întrebat dacă preconizează noi alegeri în PNL și dacă ar fi pregătit să intre în cursa pentru șefia partidului.

Bolojan a răspuns clar, că „nu se pune problema de a candida pentru o poziție atât de înaltă”. El a menționat că este posibil să candideze pentru o funcție în structura de conducere a PNL, dar nicidecum pentru cea de președinte.

„Ca să merg pe o funcție la nivel național ar trebui să mă mut în București, ceea ce nu e cazul. Nu exclud să candidez pentru o funcție de conducere în partid, ceea ce este altceva, dar nu se pune problema să mă implic să candidez la președinție”, a comentat Ilie Bolojan.

La insistența moderatorului, dacă nu are cumva în vedere să candideze la șefia țării, Bolojan și-a nuanțat răspunsul, apreciind că fiecare persoană ar trebui să se autoevalueze, să își facă o analiză dacă este capabilă să facă față în anumite posturi, în sensul de a performa.

Bolojan a explicat că a înțeles, în timp, că un om providențial nu salvează un partid, problema fiind mult mai complexă.

Vizualizări: 1,225

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: