Eveniment

Boboc nu e nebun și ajunge în arest

IPJ Gorj anunță astăzi arestarea unui gorjean care a vrut să tâlhărească o femeie de 67 de ani, acum câteva seri, pe o stradă din Târgu Jiu.

Este vorba de celebrul, deja, Marin Boboc, cel care speriase gorjenii când s-a plimbat prin centrul municipiului Târgu Jiu, în ținută de camuflaj, cu cagulă pe cap și pistol la brâu.

Boboc scăpase de reținere sub suspiciunea că este dus cu capul, dar nu este. “La data de 30 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu - Biroul de Investigații Criminale au continuat cercetările, iar în urma efectuării expertizei neuro-psihiatrice a bărbatului de 55 de ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. La aceeași dată, bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile”, anunță astăzi IPJ Gorj.

Reamintim că, în noaptea de 25/26 august, bărbatul de 55 de ani ar fi împins o femeie de 67 de ani, din municipiul Târgu Jiu și ar fi încercat să îi smulgă geanta de pe umăr, moment în care a fost surprins și imobilizat de polițiștii locali aflați în serviciul de patrulare.

 


Deși polițiștii locali au intervenit extrem de repede, femeia atacată s-a speriat. Aceasta a fost preluată de un echipaj SMURD, deoarece a suferit atac de panică și, în plus, acuza dureri acute la nivelul șoldului.

Vizualizări: 2,532

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: