Social

Bloc ANL în comuna Bălești

Sătenii din comuna Bălești vor avea posibilitatea să locuiască la bloc. Ce-i drept nu oricine, ci doar cei care se încadrează în cerințele obținerii unei locuințe de tip ANL. Autoritățile locale au început demersurile pentru construirea unui bloc în care vor exista 50 de astfel de apartamente. 

 

Administrația locală a identificat terenul pe care va fi construit blocul ANL. Acesta se află în satul Ceauru. Proiectul a fost adus în discuție în cadrul unei ședințe de Consiliu Local.

„Proiect de hotărâre privind aprobarea dezmembrării imobilului teren și clădire, identificat prin numărul cadastral 40673, parte din domeniul public al comunei Bălești, județul Gorj. Aici este vorba despre o adresă a Agenției Naționale pentru Locuințe prin care nouă ni s-a aprobat construirea unui bloc ANL, cu 50 de apartamente. Ni se cere un amplasament și singura variantă ar fi lângă școala de la Ceauru. Clădirea va fi compusă din parter, plus trei etaje, am luat în considerare și amenajarea unei parcări și a unui loc de joacă pentru copii”, a transmis Cristi Constantin Baldovin, secretarul comunei Bălești.

Vizualizări: 608

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: