Politică

Bîrcă râde de candidatul anunțat de Iordache la Turburea

Senatorul de Gorj Ion Iordache caută să îi impresioneze pe liberali, în cursa lui pentru a fi ales șeful PNL Gorj.

Acum câteva zile a prezentat patru oameni pe care i-a adus în PNL, iar pe trei dintre ei i-a anunțat candidați în localitățile lor la funcțiile de primar. Lăsând la o parte faptul că este neobișnuit să desemnezi pe cineva candidat chiar în ziua adeziunii, o parte dintre cei anunțați de Iordache se încadrează la capitolul “traseiști politici”.

Primarul PSD din Turburea, Ion Bîrcă, pare amuzat de candidatul cu care Iordache vrea să îl bată la alegerile din 2024. ”Este fratele cumnatului meu”, a spus Bîrcă despre Radu Becheru, cel anunțat de Iordache candidat.

”Va avea scor cât PNL la următoarele alegeri, adică 3-4%”, a mai spus Bîrcă la Radio Infinit. “Trebuia să pună și ei un om, să candideze cineva”, a mai spus primarul din Turburea.

Acesta spune Becheru a fost consilier la PMP. “Am avut lupte cu oameni mult mai grei”, a mai spus Bîrcă, primar care susține că nu îl interesează Partidul Național Liberal, care face numai rău la nivelul întregii țări.

Primarul din Turburea spune că va candida pentru un nou mandat și vrea să aibă cel mai bun procentaj din județ sau măcar să fie între primii doi.

 

Vizualizări: 2,197

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: