Eveniment

Au găsit o borsetă cu carduri bancare și au plecat la cumpărături. Ce a urmat!

Un bărbat de 53 ani și o femeie de 31 ani din Târgu Jiu au fost reținuți marți de polițiști, fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de însușirea bunului găsit, accesul ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Faptele pentru care aceștia sunt cercetați penal au avut loc în 30 iunie. Bărbatul de 53 de ani și-ar fi însușit o borsetă, care conținea carduri bancare și alte bunuri, pe care a găsit-o într-un cărucior de cumpărături. Ulterior, împreună cu nora sa, a utilizat cardurile bancare găsite și ar fi efectuat mai multe operațiuni financiare la diferiți agenți economici din municipiul Târgu Jiu. Aproximativ 2000 lei au cheltuit cei doi.

În aceeași zi, păgubitul, un bărbat din Târgu Jiu, a sesizat polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale despre faptul că a uitat în căruciorul de marfă al unei unități comerciale din municipiu borseta în care se aflau un telefon mobil, mai multe documente personale și câteva carduri bancare.

”Cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, în vederea recuperării prejudiciului, iar la finalizarea acestora, dosarul penal va fi înaintat cu propunere corespunzătoare”, a transmis IPJ Gorj. 

 

Vizualizări: 1,234

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: