Eveniment

Bărbat din Tismana, rănit într-un accident rutier

Un accident rutier a avut loc marți pe raza localității Tismana. Mașina condusă de un tânăr de 31 ani din localitate a acroșat un vehicul agricol condus de un bărbat de 45 ani, tot din orașul Tismana, în timp ce efectua manevra de mers înapoi, fără să se asigure corespunzător. 

Evenimentul rutier a avut loc pe strada Ciocârliei. În urma coliziunii, a rezultat rănirea bărbatului de 45 ani, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgența Târgu Jiu în vederea acordării de îngrijiri medicale .

Victima consumase alcool înainte de a se urca la volan, spun polițiștii. ”Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, pentru bărbatul de 31 ani rezultatul fiind negativ, iar în cazul bărbatului de 45 ani, a rezultat o concentrație de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat”, conform IPJ Gorj. 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Vizualizări: 2,148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: