Ultima oră

Bilete doar la peluză pentru meciul de la Târgu Jiu!

Așa cum era de așteptat, cea mai mare parte a biletelor pentru meciul de la Târgu Jiu, dintre FCU Craiova și FCSB, s-au epuizat iar marți se mai găseau bilete numai la peluză.

Devine tot mai clar că se vor vinde toate biletele pentru partida FCU Craiova– FCSB și meciul se va juca cu casa închisă, ala cum anticipa deja patronul oltenilor, Adrian Mititelu.

Biletele de la Tribuna a II-a au fost primele epuizate, încă de săptămâna trecută, fiind și mai accesibile, dar, între timp și cele de la VIP și Tribuna I s-au epuizat.

„???? ??? la ambele tribune și la VIP! În acest moment, s-au epuizat toate biletele la Tribuna I, Tribuna II și VIP. Grăbește-te și ia-ți bilet la derby!”, a fost anunțul oficial pentru fani transmis marți de clubul oltean pe pagina oficială. În acest moment se mai pot procura doar bilete la peluză, dar și acestea sunt în număr redus.

FCU Craiova - FCSB este meciul derby al primei etape din startul noului sezon din Liga 1 iar partida se va disputa pe data de 16 iulie, cu începere de la ora 21:30, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu.

Vizualizări: 505

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: