Social

Bilete de tratament pentru pensionari

Casa de Pensii Gorj anunță că s-au primit biletele de tratament balnear cu data de intrare în perioada 14 – 17 noiembrie 2023.

În această serie, Casei Județene de Pensii Gorj i-au fost repartizate 100 bilete pentru tratament balnear.

Dintre acestea, 71 de bilete au fost alocate automat, prin aplicația SPA, solicitanților în funcție de punctajul obținut.

Biletele de tratament balnear, atât cele repartizate, cât și cele nerepartizate, se pot ridica de la sediul instituției in zilele de 01, 02, 03 si 06 noiembrie 2023, in functie de data comunicata fiecarui beneficiar.

În cazul în care titularul nu se prezintă pentru ridicarea biletului la data programată si nu a anuntat, in prealabil, compartimentul gestiune bilete de tratament despre acest fapt, repartiția este anulată, iar biletul se redistribuie altui solicitant.

Situația locurilor disponibile pentru seria nr.17/2023, cu data de intrare în perioada 14 – 17 noiembrie 2023, se prezintă astfel: Amara - 4 locuri, Bala - 18, Buziaș - 3, Moneasa - 2, Pucioasa - 2.

Aceste locuri se pot elibera persoanelor interesate, indiferent dacă au depus sau nu cerere.

Toate biletele nevalorificate până în data de 6 noiembrie 2023, ora 16:00, vor fi redistribuite începând cu data de 7 noiembrie 2023, ora 8:00, până inclusiv in data de incepere a seriei.

Biletele de tratament balnear se eliberează beneficiarilor numai după legitimarea acestora, acestea fiind eliberate doar personal titularului sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear, a transmis Conducerea CJP Gorj.

 

Vizualizări: 808

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: