Diaspora

Biden: ''Răbdarea cu cei nevaccinați s-a epuizat". Păi... omorâți-ne!

Președintele SUA, Joe Biden, a răbufnit acum două zile, declarând război deschis celor care refuză vaccinul. Insul cu apucături păpușaro - sociopato - amnezice a trecut la amenințări, confirmând substraturile mizere din spatele acestei pandemii. 

"O anumită categorie de americani, susținută și de unii reprezentanți aleși, ne împiedică să trecem peste munte, refuzând vaccinul", a spus Biden.

Senzație! Să înțelegem că "muntele" este pandemia și vaccinul este un fel de telescaun... Dar, despre a se renunța la răspânditul "munților", nu ne spune nimic Biden ăsta. Despre cum dracului a dispărut subit "muntele" (Covidul) câteva luni... apoi a apărut iar. În schimb, amenință și transmite tuturor executanților ce măsuri trebuie luate. 

"Începând de astăzi, toți angajații agențiilor federale și angajații contractorilor guvernamentali sunt obligați să se vaccineze. În plus, companiile cu peste 100 de angajați vor trebui să se asigure că angajații lor sunt vaccinați", este ordinul lui Biden.

Măsura lovește peste o sută de milioane de oameni, fiindcă reprezintă aproximativ două treimi din totalul lucrătorilor din Statele Unite. Același lucru sugerează să-l facă și restul guvernelor.

"Ceea ce este incredibil de frustrant este că avem instrumentele necesare pentru a lupta cu Covid-19 și nu o facem", mai zice Biden ăsta, care nu a înțeles că pe Terra mai sunt și altruiști dezinteresați. Noi vrem să-l convingem că a elimina cauza este mai puțin costisitor decât a tot elimina efectele. Zău! Nu de alta, dar de la tulpina 1, executând întocmai cererile voastre, mi-e teamă că o să vă întindeți până la tulpina 31! 

"După aprobarea completă a vaccinului corona de la Biontech și Pfizer, guvernul SUA dispune de toate resursele stopării pandemiei", susține șeful SUA. Eu propun să-i vindem ăstuia și Polidinul, dacă tot are o slăbiciune pentru a se vaccina. Și, dacă nu are încredere în "prefabricate", îi putem oferi zacusca țărănească. O injecție cu zacuscă țărănească vreau să spun! Să vezi cât de iute trece "muntele" apoi... de nici nu-l atinge! 

Râdem, glumim, dar bag seamă că ticăloșii sunt hotărâți să-și ducă planul la bun sfârșit. Rămâne să vedem, cum?!

Vizualizări: 2,656

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: