Social

Bătuți în cap de soare, au vandalizat cortul de prim-ajutor

Cortul de prim ajutor amplasat de primărie în Piața Prefecturii din Târgu Jiu a fost vandalizat de două ori într-un weekend. Autoritățile au pus aici un dozator cu apă, pentru cetățenii care au nevoie să se hidrateze în aceste zile caniculare, dar și scaune pe care aceștia să poată sta la adăpost de soarele fierbinte.

Dozatorul a fost spart, iar un scaun rupt. Primarul Marcel Romanescu a cerut poliției să se sesizeze în acest caz. “Cerem ajutorul poliției pentru identificarea responsabililor și recuperarea prejudiciului. Nu va fi foarte dificil având în vedere că zona centrală este supravegheată video”, a spus primarul din Târgu Jiu. 

Poliția Locală Târgu Jiu își va intensifica verificările în zonă. “Având în vedere faptul că numărul actelor de vandalism a crescut simțitor în ultima perioadă, am cerut deja Poliției Locale să-și intensifice activitatea pe timpul nopții”, a mai spus primarul Romanescu.

Acesta spune că situația este similară și la locurile de joacă, de cele mai multe ori actele de vandalism fiind săvârșite de adolescenți.

 

Vizualizări: 1,609

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: