Eveniment

Bătrân bătut pentru o geacă

Un bărbat de 73 de ani din judeţul Mehedinţi a fost găsit în locuinţa sa, lovit în zona feţei. Acesta le-a spus poliţiştilor că a ieşit afară când a auzit că cineva bate la fereastră, apoi a fost atacat şi i-a fost furată geaca. Atacatorul a fost găsit după două zile, el fiind arestat preventiv.

”La data de 19 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Cujmir au fost sesizaţi ca un bărbat de 73 de ani, din localitatea Dîrvari a fost găsit la locuinţă lovit în zona feţei.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Vânju Mare care în urma cercetărilor au stabilit că în noaptea de 18/19 aprilie a.c., ora 00.30 bărbatul de 73 de ani, care locuieşte singur, a auzit bătăi în geamul locuinţei, iar când a ieşit afară, de după colţul casei un bărbat, i-a aplicat mai multe lovituri, deposedându-l de o geacă, după care a fugit. Persoana vătămată nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, a transmis sâmbătă, IPJ Mehedinţi.

Atacatorul a fost depistat după două zile de la comiterea faptei, el fiind reţinut de poliţişti.

”La data de 21 aprilie, poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Cujmir, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare au pus în executare un mandat de percheziţie la locuinţa unui bărbat de 20 de ani, din comuna Dârvari bănuit de comiterea faptei. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 22 aprilie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive”, a mai precizat IPJ Mehedinţi.

Poliţiştii continuă cercetările sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare pentru infracţiunea de tâlhărie calificată.

 

Vizualizări: 812

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: