Actualitate

Bătălie mare la concursul IPJ Gorj. Peste 90 de candidați pentru cinci posturi!

Nu mai puțin de 91 de candidați și-au depus dosarele de înscriere la concursul organizat, prin încadrare din sursă externă, de Inspectoratul de Poliție Județean Gorj pentru cinci posturi de ajutor șef de post. 

Nu toate candidaturile au fost însă admise, 27 fiind invalidate, pentru că fie au fost incomplete, fie nu respectau regulile privind înscrierea la concurs. 

Concursul va consta într-o probă de evaluare a performanței fizice și o probă scrisă, care va fi un test-grilă. Această ultimă probă a fost programată pentru data de 3 septembrie. 

 

”Candidații a căror candidatură a fost validată se pot prezenta în continuare la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, care va avea loc în perioada 08.08.2022-29.08.2022 (inclusiv rezolvarea eventualelor contestații), ora și locația urmând a fi comunicate în timp util, prin postare pe pagina de internet a unității”, a anunțat IPJ Gorj. 

Posturile de ajutor șef de post pentru care se dă această luptă aprigă sunt disponibile pentru posturile de poliție Văgiulești, Slivilești, Crușeț, Alimpești și Padeș.

Vizualizări: 3,689

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: