Eveniment

Bătaie cu mâncare și scaune în satul de vacanță din Mamaia

A fost scandal monstru aseară pe litoral! În satul de vacanță din Mamaia a izbucnit războiul între comercianți și comisarii Protecției Consumatorilor. S-au aruncat vorbe grele, jigniri, înjurături, dar şi carne sau mobilier.

Potrivit presei centrale, patronii chioşcurilor care vindeau mâncare au fost acuzați că încalcă și cele mai elementare norme de igienă. Ei și-au vărsat nervii pe comisari. Ciudat însă, că și clienții au format două tabere, unii pro inspectori OPC, alții pro comercianți! 

 

Din opt tarabe verificate niciuna nu a fost găsită în regulă. Sosurile, care în mod normal ar fi trebuit ţinute la o temperatură cuprinsă între 0 şi 4 grade Celsius, erau ţinute în soare, pe tarabe, la o temperatură de 26 de grade Celsius.

 

Spiritele s-au calmat după ce comisarii au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și jandarmi. Preşedintele ANPC, Horia Constantinescu, a declarat că echipele de control au fost înjurate şi s-a aruncat cu mâncare și mobilier în comisarii instituţiei. ANPC a descoperit că în acele unităţi se gătea pe trotuar, iar alimentele nu erau ţinute la temperatura potrivită. "În Satul de Vacanţă a ieşit, în această seară, o întreagă revoluţie. Suntem deja la a patra acţiune de control din această vară. De cele mai multe ori, carnea, şi mai ales cea de porc, păstrată în condiţii improprii reprezintă o bombă toxică", a declarat Horia Constantinescu, preşedintele ANPC.

 

Comisarii de la Protecţia Conusmatorilor promit că vor continua controalele pentru ca turiştii să nu schimbe camerele de hotel cu saloanele de spital

 

Vizualizări: 809

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: