Ultima oră

Baschetbaliștii joacă vineri pentru un loc mai bun în clasament

Salvați deja, matematic, de la retrogradare după ce au jucat în play-out pentru locurile 11-14, baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu vor un loc mai bun în clasamentul final. 

Deși acum joacă doar pentru palmares, fără a mai avea grija salvării de la retrogradare, baschetbaliștii grupării gorjene nu renunță la luptă și o fac acum pentru un loc mai bun în clasament.

Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu se pregătesc de faza a doua a play-out-ului, respectiv meciurile care stabilesc ierarhia finală din Liga Națională de Baschet Masculin. 

Vineri, 28 aprilie, de la ora 18.30, CSM Galați și CSM Târgu Jiu încep lupta pentru locurile 11-14. Baschetbaliștii lui Kresimir Basic vor să câștige și seria cu CSM Galați. ”Suntem pregătiți și trebuie să câștigăm aceste două meciuri”, a declarat Noam Weinberg, la conferința de presă premergătoare seriei cu formația gălățeană. 

La ultimul meci disputat la Târgu Jiu, gorjenii au trimis Steaua în lupta la retrogradare și s-au salvat după trei victorii consecutive.

Astfel, vineri, 28 aprilie, CSM Târgu Jiu se deplasează la Galați, acolo unde forțează victoria pentru a putea urca în clasament la finalul acestui sezon din Liga Națională de Baschet Masculin. Meciul 1 dintre CSM Galați și CSM Târgu Jiu, din faza a doua a play-out-ului, pentru stabilirea locurilor 11-14, este programat de la ora 18.30.

Vizualizări: 410

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: